• slide1.jpg
OVER ONS

Over ons

Micron Media

Micron Media is de exclusieve distributeur voor CRON CTP-systemen in de Benelux en Duitsland. Micron Media heeft in dit deel van Europa meer dan 100 CRON CTP-systemen geïnstalleerd en dat aantal groeit. Micron Media beschikt over een eigen serviceteam dat verantwoordelijk is voor service en onderhoud van de CRON CTP-systemen en opleiding van operators voor deze systemen.

Ook is Micron Media in beide landen Exclusive Distributor van Blackwood offsetplaten. Deze platen onderscheiden zich door een perfecte prijs prestatie verhouding en worden door steeds meer internetdrukkerijen ingezet en zijn ook leverbaar voor palletladers. Daarnaast is Micron Media hoofddealer van Mitsubishi Silver Digiplate.

AtéCé Company

Micron Media is sinds 2016 een AtéCé Company en verkoopt het volledige assortiment door AtéCé geproduceerde grafische verbruiksmaterialen zoals: PrintCare rubberdoeken, Deutsche Druckfarben drukinkten en vernissen, Pressclean wasdoekrollen en Galaxy dispersie en UV-lakken en perschemicaliën. AtéCé Graphic Product heeft zich met behoud van zelfstandigheid ontwikkeld tot een onafhankelijke speler op de internationale markt en exporteert naar meer dan 70 landen wereldwijd.

Echt familiebedrijf

AtéCé is een echt familiebedrijf, zeer toegankelijk en heel persoonlijk. Veel medewerkers werken al jaren bij AtéCé en staan garant voor continuïteit in kwaliteit en klantcontacten. AtéCé beschikt voor de verkoop van grafische verbruiksmaterialen in België, Duitsland en Servië over eigen teams met specialisten.