T +31 (0)492 53 83 61
  
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT


Frank van Deursen naar CRON

Frank van Deursen blijft vanuit CRON Europe nauw betrokken bij Micron Media

Frank van Deursen treedt in dienst als sales director bij CRON Europe. Hij wordt verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en dealerondersteuning van CTP systemen en Blackwoord offsetplaten in Europa, Midden Oosten, Afrika en Rusland. Frank was commercieel directeur bij Micron Media, een onderdeel van AtéCé Graphic Products.

CRON CTP systemen worden geproduceerd in Hangzhou in China. De technische ondersteuning in Europa gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Düsseldorf, waar ook dealertrainingen worden gehouden. Ook het centrale onderdelen magazijn is hier gevestigd. De distributie van CRON CTP systemen vindt plaats via geselecteerde dealers in de regio. In de Benelux en Duitsland is Micron Media exclusief dealer van CRON CTP systemen en Blackwood offsetplaten. Dat houdt in dat Frank van Deursen vanuit CRON Europe nauw betrokken blijft bij de activiteiten van Micron Media, het bedrijf waar hij in 2014 mede-grondlegger van was. Voor de verkoop en distributie van Blackwoord offsetplaten in de overige Europese landen en Rusland is AtéCé Graphic Products als ‘Master Distributor’ exclusief verantwoordelijk. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met CRON Europe en haar dealers.

Over Cron

CRON Europe is een volledige dochteronderneming van de Hangzhou CRON Machinery & Electronics Co. Ltd, die in 1992 werd opgericht en is uitgegroeid tot de grootste CTP-fabrikant in Azië. Naast het fabriceren van CTP oplossingen heeft het moederbedrijf ook een meerderheidsbelang in een offsetplaatfabriek waar Blackwood thermische en conventionele CTP platen geproduceerd worden. CRON heeft eigen vestigingen in Hangzhou (China), Maleisië, Boston (VS) en Düsseldorf (EU).

Over Micron Media

Micron Media – an AtéCé Company – vertegenwoordigt in de Benelux én in Duitsland exclusief de merken CRON en Blackwood. Daarnaast is Micron Media hoofddealer van Mitsubishi offsetplaten en voert ook de door AtéCé geproduceerde grafische gebruiksmaterialen zoals PrintCare rubberdoeken, Deutsche Druckfarben drukinkten en vernissen, PressClean wasdoekrollen en Galaxy dispersie en UV-lakken en perschemicaliën.

Beeld (vrij van rechten) gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto


MEER INFORMATIE

CRON Europe GmbH | Frank van Deursen, Sales Director EMEAR
T +31 (0)6 53 27 45 70 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.